Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα - Κυριακή 10:00 - 23:00
Τοπικός Ερυθρός Οίνος Πελοποννήσου
Ποικιλιακή σύνθεση: Cabernet Sauvignon 30%, Merlot 30%, Αγιωργίτικο 40%.
Ετήσια παραγωγή: 6.648 φιάλες.
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Κλασική ερυθρά μέθοδος οινοποίησης με εκχυλίσεις 15-20 ημερών. Οι ποικιλίες οινοποιούνται ξεχωριστά και το τελικό cuvée γίνεται πριν από την εμφιάλωση. Οι ποικιλίες παραμένουν για 2 χρόνια σε δρύινα βαρέλια από τα δάση του Allier (Γαλλία) και του Καυκάσου. Μετά την εμφιάλωσή τους, παλαιώνουν στα υπόγεια κελάρια του οινοποιείου για 12 μήνες. Αλκοολικός Τίτλος: 13,8% vol.