Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα - Κυριακή 10:00 - 23:00

ΛΑΝΤΙΔΗΣ

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Λαντίδη Cava

Παλαιωμένο, με νότες βατόμουρου και φραγκοστάφυλου, έντονες τανίνες, σπουδαίο σώμα και ισορροπία.
€ 17,00 με ΦΠΑ

Λαντίδη Chardonnay

Το χρυσοπράσινο χρώμα του και τα αρώματα ροδάκινου, αγριολούλουδων και φύλλων λεμονιάς ξεπροβάλλουν διακριτικά. Στο στόμα χαρακτηρίζεται από τον άψογο συνδυασμό οξύτητας και αλκοόλης. Μεστό, με πολύ καλή ισορροπία και μακρύ τελείωμα που αφήνει τη διακριτική νότα του βαρελιού.
€ 10,00 με ΦΠΑ

Λαντίδη Μοσχοφίλερο

Κρασί με χαρακτηριστική φρεσκάδα και έντονη οξύτητα. Διακριτά αρώματα εσπεριδοειδών, τριαντάφυλλου, μέντας και λεμονιού.
€ 8,50 με ΦΠΑ

Λαντίδη Νεμέα

Αρωματικά κυριαρχούν μπαχαρικά (κανέλα, γαρίφαλο, πιπέρι, γλυκόριζα), ενώ γευστικά αναδεικνύονται νότες κερασιού και αποξηραμένου δαμάσκηνου. Η Νεμέα Λαντίδη ξεκουράστηκε ακριβώς για 14 μήνες σε δρύινα βαρέλια από τα δάση του Allier (Γαλλία) και του Καυκάσου. Επιδέχεται παλαίωση σε συνθήκες κάβας μέχρι και 6 χρόνια.
€ 10,00 με ΦΠΑ

Λαντίδη Χρυσάμπελο

Aρώματα λεπτών μπαχαρικών, βανίλιας και ώριμων κόκκινων φρούτων με κυρίαρχο το βύσσινο. Στόμα με ισορροπία, καλοδομημένο σκελετό με υπέροχο φρούτο, ευγενικές τανίνες και ευχάριστη οξύτητα που υπόσχεται την καλή εξέλιξη στο φόντο του δρύινου βαρελιού. Επιδέχεται παλαίωση σε συνθήκες κάβας μέχρι 6 χρόνια.
€ 10,00 με ΦΠΑ