Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα - Κυριακή 10:00 - 23:00

ΠΟΤΑ

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Pinky Vodka 0.7l

€ 0,00 με ΦΠΑ

Pisang Ambon 0.7l

Βασίζεται στη συνταγή ενός παλιού ινδονησιακού λικέρ. Το Pisang ("μπανάνα" στα ινδονησιακά) Ambon (ινδονησιακό νησί, στο παρελθόν ολλανδική αποικία) είναι ένα brand ολλανδικού λικέρ που παράγεται και διανέμεται από τον οίκο Lucas Bols.
€ 18,00 με ΦΠΑ

Podere Della Beccaccia 1.0l 38% vol.

Στο παρελθόν η grappa θεωρούνταν ένα σκληρό ποτό για τον αγρότη και πολύ macho. Αντιθέτως, η Podere Della Beccaccia είναι πράγματι σοφιστικέ.
€ 20,00 με ΦΠΑ

Prime Uve Nere 2004 0.5l 38,5% vol.

Φινίρεται σε μικρά ξύλινα βαρέλια που τονίζουν την κομψή αρωματική παλέτα των εκλεκτών Cabernet και Refosco Raccolte που περιέχει.
€ 39,00 με ΦΠΑ

Pyrat XO Reserve 0.7l/ Premium Rum from Anguilla

Ορθογραφημένο κατά την παλαιά αγγλική, προφέρεται όπως σήμερα η αγγλική λέξη “pirate”.
€ 47,50 με ΦΠΑ

Ramazzotti 0.03l miniature/ Herb liqueur from Italy

Το 1815 o Ausano Ramazzotti δημιούργησε στο Μιλάνο ένα τονωτικό λικέρ από βότανα και μπαχαρικά, στο οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνονταν ρίζα γεντιανής, κανέλα και φλούδα πορτοκαλιών Σικελίας. Σήμερα το Ramazzotti εξακολουθεί να παράγεται με τα ίδια συστατικά και την ίδια τεχνική που ακολουθούσε ο εφευρέτης του.
€ 1,80 με ΦΠΑ

Ramazzotti 0.7l 30% vol./ Ηerb liqueur from Italy

Το 1815 o Ausano Ramazzotti δημιούργησε στο Μιλάνο ένα τονωτικό λικέρ από βότανα και μπαχαρικά, στο οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνονταν ρίζα γεντιανής, κανέλα και φλούδα πορτοκαλιών Σικελίας. Σήμερα το Ramazzotti εξακολουθεί να παράγεται με τα ίδια συστατικά και την ίδια τεχνική που ακολουθούσε ο εφευρέτης του.
€ 18,50 με ΦΠΑ

Absolut Unique 0.7l / Vodka from Sweden

Μια μοναδική φιάλη για τη Μοναδική βότκα.
€ 19,50 με ΦΠΑ

Jose Cuervo Reserva De La Familia 0.7l incl. wooden box/ Fine Rare Tequila from Mexico

Αριστης ποιότητας τεκίλα από αποθεματικά ηλικίας άνω των 30 ετών, με γεμάτη, μοναδική γεύση που συνδυάζει ανθώδεις τόνους και νότες αγαύης, βανίλιας και αρωμάτων που παραπέμπουν σε κονιάκ. Επιλέγεται δια χειρός μονάχα η καλύτερη αγαύη του κτήματος, ηλικίας 10 χρόνων, και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά τα πιο αρωματικά μέρη της καρδιάς του φυτού. Το τελικό blend ωριμάζει σε γαλλικά και αμερικανικά δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον 3 χρόνια. Παράγεται σε περιορισμένες ποσότητες με ξεχωριστό χαρακτήρα, που ποικίλλει από έτος σε έτος. Η Reserva de la Familia έχει αναγνωριστεί με πολλά βραβεία στο Μεξικό, στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.
€ 0,00 με ΦΠΑ

Rémy Martin XO Excellence 0.7l/ Special Cognac

Ανθώδη, φρουτώδη και πικάντικα αρώματα. Η βελούδινη υφή και η πλούσια πυκνότητα προσφέρουν ανώτερη αίσθηση ωριμότητας.
€ 150,00 με ΦΠΑ

Richard Hennessy Rare Cognac 0.7l 40% vol./ Old Presentation (χωρίς κουτί)

Αυτό το υπέροχο Richard Hennessy περιέχει περισσότερα από 100 από τα πιο εκλεκτά eaux-de-vie, μερικά από τα οποία χρονολογούνται από τις αρχές του 19ου αιώνα.
€ 1500,00 με ΦΠΑ

Ron Zacapa 23 Year Old Solera Gran Reserva/ Rum of Guatemala

Blend ρουμιών 6 έως 23 ετών, υπέροχα περίπλοκο, με μελωμένη καραμέλα βουτύρου, ζωηρές δρύινες νότες και λιαστά φρούτα. Τέλειο παράδειγμα επίδειξης της πολυπλοκότητας που εξασφαλίζει το σύστημα παλαίωσης solera. Ιδανικά σερβίρεται με ένα μεγάλο κομμάτι καθαρού πάγου σε πολυτελές καθιστό ποτήρι με βαριά βάση, ωστόσο μπορεί επίσης άριστα να χρησιμοποιηθεί σε cocktails.
€ 64,00 με ΦΠΑ

Filter by:

Clear All
ΕΛ.: € 0 ΜΕΓ.: € 1500
€0 €1500