Βασίζεται στη συνταγή ενός παλιού ινδονησιακού λικέρ.
Το Pisang ("μπανάνα" στα ινδονησιακά) Ambon (ινδονησιακό νησί, στο παρελθόν ολλανδική αποικία) είναι ένα brand ολλανδικού λικέρ που παράγεται και διανέμεται από τον οίκο Lucas Bols.
Το 1815 o Ausano Ramazzotti δημιούργησε στο Μιλάνο ένα τονωτικό λικέρ από βότανα και μπαχαρικά, στο οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνονταν ρίζα γεντιανής, κανέλα και φλούδα πορτοκαλιών Σικελίας. Σήμερα το Ramazzotti εξακολουθεί να παράγεται με τα ίδια συστατικά και την ίδια τεχνική που ακολουθούσε ο εφευρέτης του.
Το 1815 o Ausano Ramazzotti δημιούργησε στο Μιλάνο ένα τονωτικό λικέρ από βότανα και μπαχαρικά, στο οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνονταν ρίζα γεντιανής, κανέλα και φλούδα πορτοκαλιών Σικελίας. Σήμερα το Ramazzotti εξακολουθεί να παράγεται με τα ίδια συστατικά και την ίδια τεχνική που ακολουθούσε ο εφευρέτης του.
Αριστης ποιότητας τεκίλα από αποθεματικά ηλικίας άνω των 30 ετών, με γεμάτη, μοναδική γεύση που συνδυάζει ανθώδεις τόνους και νότες αγαύης, βανίλιας και αρωμάτων που παραπέμπουν σε κονιάκ. Επιλέγεται δια χειρός μονάχα η καλύτερη αγαύη του κτήματος, ηλικίας 10 χρόνων, και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά τα πιο αρωματικά μέρη της καρδιάς του φυτού. Το τελικό blend ωριμάζει σε γαλλικά και αμερικανικά δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον 3 χρόνια. Παράγεται σε περιορισμένες ποσότητες με ξεχωριστό χαρακτήρα, που ποικίλλει από έτος σε έτος. Η Reserva de la Familia έχει αναγνωριστεί με πολλά βραβεία στο Μεξικό, στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.
Αυτό το υπέροχο Richard Hennessy περιέχει περισσότερα από 100 από τα πιο εκλεκτά eaux-de-vie, μερικά από τα οποία χρονολογούνται από τις αρχές του 19ου αιώνα.
Blend ρουμιών 6 έως 23 ετών, υπέροχα περίπλοκο, με μελωμένη καραμέλα βουτύρου, ζωηρές δρύινες νότες και λιαστά φρούτα. Τέλειο παράδειγμα επίδειξης της πολυπλοκότητας που εξασφαλίζει το σύστημα παλαίωσης solera. Ιδανικά σερβίρεται με ένα μεγάλο κομμάτι καθαρού πάγου σε πολυτελές καθιστό ποτήρι με βαριά βάση, ωστόσο μπορεί επίσης άριστα να χρησιμοποιηθεί σε cocktails.