Blend ρουμιών 6-25 ετών παλαιωμένο σε βαρέλια που κάποτε περιείχαν αμερικανικό Bourbon ουίσκι, Sherry και κρασί Pedro Ximenez, με ένα επιπλέον στάδιο παλαίωσης σε γαλλικά δρύινα βαρέλια που περιείχαν κονιάκ. Ρούμι φημισμένο για τον απόλυτα ισορροπημένο συνδυασμό γλυκύτητας, μπαχαρικών, φρούτων και αποστάγματος.
Παλαιωμένη πάνω από 2 χρόνια σε δρύινα βαρέλια που περιείχαν σκοτσέζικο ουίσκι και Bourbon, η Claro φιλτραρίστηκε για να απομακρυνθεί το μεγαλύτερο μέρος του χρώματος που προκλήθηκε από την παλαίωση.
Το 1796 αναφέρεται στο έτος ίδρυσης της Hacienda Santa Teresa. Το Santa Teresa πρωτοκυκλοφόρησε το 1996 για να εορταστούν τα 200στά γενέθλια του οίκου και έχει αποσπάσει χρυσό μετάλλιο στο International Cane Spirits Festival 2007. Από τη Βενεζουέλα και παλαιωμένο με το σύστημα solera, είναι blend ρουμιών άνω των 15 ετών και μετά το blending παλαιώνει για άλλον έναν χρόνο σε βαρέλια Bourbon.
Κρυστάλλινη, μη παλαιωμένη blanco από απόσταγμα 100% μπλε αγαύης, με άγρια, πικάντικη και κάπως καυτή γεύση που την καθιστά από τις πιο δημοφιλείς τεκίλες του Μεξικού.
Ο Sebastian Stroh ολοκλήρωσε την πρώτη απόσταξή του το 1832 στο St Paul του Lavanttal, στην Carinthia. Στην Παγκόσμια Εκθεση στο Παρίσι το 1900, το Stroh κέρδισε το Μεγάλο Χρυσό Μετάλλιο.
Η Hacienda Corralejo ιδρύθηκε το 1775 από τον Don Pedro Sanchez de Tagle στο Guanajuato του Μεξικού. Το αποστακτήριο χρησιμοποιεί παραδοσιακές μεθόδους ζύμωσης και απόσταξης. Η Blanco Tequila δεν είναι παλαιωμένη και εμφιαλώνεται κατευθείαν από τον χάλκινο άμβυκα.
Από 100% αγαύη Mezcal Reposado και παραγόμενη στην Oaxaca του Μεξικού, η Gusano Rojo Mezcal είναι το πρώτο σε πωλήσεις mezcal στο Μεξικό και διατίθεται με το σκουλήκι αγαύης στο μπουκάλι. Γήινο και πιπεράτο άρωμα, καπνιστή γεύση με την τυπική γλυκύτητα της αγαύης.