Το χρυσοπράσινο χρώμα του και τα αρώματα ροδάκινου, αγριολούλουδων και φύλλων λεμονιάς ξεπροβάλλουν διακριτικά. Στο στόμα χαρακτηρίζεται από τον άψογο συνδυασμό οξύτητας και αλκοόλης. Μεστό, με πολύ καλή ισορροπία και μακρύ τελείωμα που αφήνει τη διακριτική νότα του βαρελιού.
Αρωματικά κυριαρχούν μπαχαρικά (κανέλα, γαρίφαλο, πιπέρι, γλυκόριζα), ενώ γευστικά αναδεικνύονται νότες κερασιού και αποξηραμένου δαμάσκηνου. Η Νεμέα Λαντίδη ξεκουράστηκε ακριβώς για 14 μήνες σε δρύινα βαρέλια από τα δάση του Allier (Γαλλία) και του Καυκάσου. Επιδέχεται παλαίωση σε συνθήκες κάβας μέχρι και 6 χρόνια.
Aρώματα λεπτών μπαχαρικών, βανίλιας και ώριμων κόκκινων φρούτων με κυρίαρχο το βύσσινο. Στόμα με ισορροπία, καλοδομημένο σκελετό με υπέροχο φρούτο, ευγενικές τανίνες και ευχάριστη οξύτητα που υπόσχεται την καλή εξέλιξη στο φόντο του δρύινου βαρελιού. Επιδέχεται παλαίωση σε συνθήκες κάβας μέχρι 6 χρόνια.