Μετά από αρκετά χρόνια στον χώρο της σπέσιαλ μπύρας, η εταιρεία μας αποφάσισε ότι η παραγωγή και η διάθεση μιας υψηλής ποιότητας μπύρας στην ελληνική αγορά ήταν απαραίτητη. Βέβαια μία απλή, χαμηλής ζύμωσης μπύρα θα ήταν κάτι σίγουρα καλό αλλά η σκέψη μας πήγε σε κάτι πιο πρωτότυπο για την ελληνική αγορά . Έτσι δημιουργήσαμε την Athos μία μπύρα υψηλής ζύμωσης με επαναζύμωση στην φιάλη σε συνεργασία με ένα απ' τα πιο ιστορικά ζυθοποιεία της κεντρικής Ευρώπης το Het Anker στο Βέλγιο. Εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο και την ποιότητα της παραγωγής μπορούμε να σας την παρουσιάσουμε. Μπύρα υψηλής ζύμωσης με έντονα αρώματα εσπεριδοειδών, ελαφρύ σώμα, πλούσιο αφρό και επίγευση βύνης και λυκίσκου.
Η "Bière du Desert" δίνει ξεκάθαρα τον τόνο: τα τεχνικά της χαρακτηριστικά και το καστανοκόκκινο χρώμα της, την κάνουν ιδανική να σβήσει τη πιο δυνατή δίψα αλλά όχι την οποία δίψα: αυτήν του αληθινού εραστή της μπύρας.
Οι ζυθοποιοί Gayant παρουσιάζουν την Goudale, μια "Biere de garde" μπύρα υψηλής ζύμωσης. Η Goudale έχει ένα ιστορικό όνομα και η συνταγή της μια πρωτότυπη μεσαιωνική συνταγή φτιαγμένη από ειδικά malts (βύνη) και αρωματισμένη με λυκίσκο από την Φλάνδρα. H Goudale είναι μια χρυσή μπύρα, πυκνή, γευστική και με μακριά επίγευση. Συνώνυμη της ποιότητας για τους γνώστες, σύμβολο της ποιότητας για τους εραστές της μπύρας, μια μπύρα καρδιάς για να απολαμβάνεται μεταξύ φίλων...Χωρίς αμφιβολία η Goudale των ζυθοποιών Gayant είναι μια μπύρα που όλοι συμφωνούν ότι απολαμβάνουν.
Χαρακτηριστική κυρίως για την ιδιότητα της δυνατής μπύρας. Το άρωμα φρέσκιας μαγιάς με τις ελαφριές νότες τριαντάφυλλου την κάνουν ιδιαίτερα ευχάριστη. Η σχετικά ξηρή γεύση της αναδεικνύει μία νότα καραμέλας ιδανική να σβήσει κάθε δίψα όταν σερβίρεται παγωμένη στους 10ο – 12ο C. Όταν σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου αναδεικνύεται η πλούσια γεμάτη γεύση της. Πρόκειται για μία μπύρα παλαίωσης που συνεχίζει να βελτιώνεται με τα χρόνια αν αποθηκευτεί σε σκοτεινό και ξηρό μέρος. Επαναζύμωση στη φιάλη.