Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα - Κυριακή 10:00 - 23:00

Ξανθιά

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Augustinerbrau Lagerbier Hell 0.5l

Συνήθως κυκλοφορεί στην ευρύτερη περιοχή του Μονάχου, αλλά τα τελευταία χρόνια έγινε δημοφιλής και έξω από αυτή. Η Augustiner εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την αρχική κλασική φιάλη της, γνωστή με το χαϊδευτικό “Bauarbeiterhalbe” (“μισόλιτρο του οικοδόμου”).
€ 2,20 με ΦΠΑ

Delphi 750ml

Η Delphi Beer είναι μία μεσογειακή μπύρα, Pilsner, ξανθιά, διπλοζύμωτη και φυσικά θολή. Εχει χαρακτηριστική γεύση, ιδιαίτερα αρωματική, με ελαφριά επίγευση, πικρή αλλά ευχάριστη, που συνοδεύεται από ένα αίσθημα φρέσκιας βύνης. Κυριαρχούν τα αρώματα της ακακίας και του άνθους πορτοκαλιάς σε ισορροπία με το λεπτό άρωμα λυκίσκου. Μία μη παστεριωμένη μπύρα που ζυμώνεται με τον παραδοσιακό τρόπο στο μπουκάλι. Σερβίρεται στους 7⁰C και συνοδεύει ιδανικά θαλασσινά και κίτρινα τυριά.
€ 0,00 με ΦΠΑ

Desperados 0.33l/ Beer with Tequila from France

Μπύρα με γεύση τεκίλας, 5,9% vol.
€ 2,20 με ΦΠΑ

FISCHER TRADITION 650ml

Αυτή η υψηλής ποιότητας μπύρα χαρακτηρίζεται από την απαλή και σύνθετη γεύση με τόνους συγχρόνως φρούτων και λουλουδιών. Μια ειδική μέθοδος ζυθοποίησης δημιουργεί το χρυσό της χρώμα και το πλούσιο σώμα. Επιπλέον η χρήση του πλέον σύγχρονου εξοπλισμού είναι εγγύηση της κορυφαίας ποιότητας με σεβασμό στην παραδοσιακή συνταγή. Αυτή η ειδική φροντίδα συμβολίζεται και με την επιλογή της συσκευασίας: Μια διακοσμημένη με ανάγλυφα φιάλη που συνοδεύεται από το παραδοσιακό μηχανικό πώμα.
€ 5,00 με ΦΠΑ