Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα - Κυριακή 10:00 - 23:00

Ξανθιά

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Marea 330ml

Η Marea Beer είναι μια double malt ale μπίρα, που παρασκευάζεται από 5 δημητριακά και διακρίνεται από τη μεστή της γεύση και το άρωμα εσπεριδοειδών και αποξηραμένων φρούτων. Διπλοζύμωτη αφιλτράριστη και απαστερίωτη, με βαθύ χρυσαφί χρώμα και πορτοκαλί ανταύγειες, συνδυάζει την ελαφρώς γλυκιά γεύση των δημητριακών με την πικράδα του λυκίσκου, αφήνοντας μια έντονη και με διάρκεια επίγευση.
€ 2,20 με ΦΠΑ

Moretti 0.33l

Αποτέλεσμα μιας διαδικασίας σχεδόν αμετάβλητης από το 1859, η Birra Moretti έχει αλκοολικό τίτλο 4,6% vol. και δημιουργείται από τις καλύτερες πρώτες ύλες και ένα καλομελετημένο μείγμα υψηλής ποιότητας λυκίσκου που της δίνουν τη μοναδική αρωματική και ισορροπημένη πικρή γεύση της. Συνοδεύει τέλεια ριζότο, ζυμαρικά, πιάτα με λευκό κρέας αλλά και φρέσκα τυριά.
€ 1,80 με ΦΠΑ

Paulaner Hefe Weiss 500ml

€ 2,20 με ΦΠΑ

Peroni Nastro Azurro 0.33l

Εύγευστη premium ιταλική μπύρα με αλκοολικό τίτλο 5,1% vol., με νερό δοκιμασμένο καθημερινά από τον Master Brewer για να εξασφαλιστεί υψηλή ποιότητα και μεταξένια υφή. Για την παραγωγή της Peroni Nastro Azzurro χρησιμοποιούνται αποκλειστικώς κριθάρι φυτεμένο την άνοιξη, ένα μοναδικό μείγμα κριθαριού και αραβόσιτου σε αναλογία ¾ και ¼ αντιστοίχως, και λυκίσκος των ποικιλιών Saaz και Hallertau Magnum.
€ 1,80 με ΦΠΑ