Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα - Κυριακή 10:00 - 23:00
Τοπικός Ερυθρός Οίνος Γερανείων
Ποικιλιακή σύνθεση: Syrah 100%.
Ετήσια παραγωγή: 14.000 φιάλες.
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Τα σταφύλια συλλέγονται διά χειρός, τοποθετούνται σε μικρά πλαστικά τελάρα και μεταφέρονται στο οινοποιείο, όπου ακολουθεί προσεκτική διαλογή τους. Κατόπιν γίνεται εκκραγισμός και πλήρωση των οινοποιητών. Η αλκοολική ζύμωση και η εκχύλιση γίνονται στους max. 28 °C με διάρκεια περίπου 15 ημερών. Κατόπιν το κρασί παλαιώνει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 6 έως 8 μήνες και ακολουθεί η εμφιάλωση στο Κτήμα Εύχαρις. Αλκοολικός Τίτλος: 14% vol.