Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα - Κυριακή 10:00 - 23:00

Highland

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

The Macallan 1996 SpeyMalt 40% vol./ Bottled in 2007

Από την γκάμα των Gordon και MacPhail από το αποστακτήριο Macallan, αποσταγμένο το 1996 και ωριμασμένο σε παλαιά βαρέλια Sherry.
€ 75,00 με ΦΠΑ

The Macallan Fine Oak Whisky 18 Year Old 0.7l 43% vol./ Single Malt from Speyside

Δυσεύρετο, ευχάριστο, μεταξένιο, κομψό μα πολύπλοκο Speysider παλαιωμένο για τουλάχιστον 18 χρόνια σε έναν μοναδικό συνδυασμό αμερικανικών δρύινων βαρελιών Bourbon και Sherry που περιείχαν στο παρελθόν Bourbon και Sherry, καθώς και βαρελιών ευρωπαϊκής δρυός που προηγουμένως φιλοξενούσαν Sherry. Τα αμερικανικά βαρέλια χάρισαν λεπτό χρώμα, αρώματα μήλου, λουλουδιών και εσπεριδοειδών και γλυκύτητα καραμέλας βουτύρου, ενώ τα ευρωπαϊκά βαρέλια έδωσαν βαθύ, πλούσιο χρώμα και γευστικές νότες ξηρών καρπών και μπαχαρικών.
€ 235,00 με ΦΠΑ

The Macallan Forties Whiskey 0.5l

Κατά τη δεκαετία του ‘40 τα δρύινα Sherry ήταν δυσεύρετα λόγω του Β’ Π.Π., έτσι η Macallan ξαναφουλάριζε τα βαρέλια της συχνότερα απ’ ό,τι είθισται σήμερα. Καθώς μάλιστα το αποστακτήριο ξήραινε το κριθάρι χρησιμοποιώντας τύρφη, το ουίσκι του ήταν λιγότερο ζωηρό και πιο τυρφώδες από τα σύγχρονα Macallan. Ο Master Blender ανασύνθεσε το παλιό στυλ των 40ies επιλέγοντας φιάλες εκείνης της περιόδου και συνταιριάζοντας το άρωμα και τη γεύση τους με πιο προσφάτων αποσταγμάτων από τα βαρέλια που ωριμάζουν στις αποθήκες του αποστακτηρίου.
€ 150,00 με ΦΠΑ

The Macallan Gold 1824 Series 40% vol.

Πολύ ελαφριά μύτη με ίχνη μελιού, εσπεριδοειδών, πορτοκαλόφλουδας, βανίλιας και μαύρης σοκολάτας, συνδυασμένη με ανάλαφρες ανθώδεις πινελιές και χάδι βαλανιδιάς. Γεύση με νότες εσπεριδοειδών, τζίντζερ, κανέλας, καφέ, δρυός και μήλου, βυνώδης και ελαφρώς ξηρόπικρη επίγευση.
€ 62,50 με ΦΠΑ

The Macallan Fine Oak 10 Υear Old 0.33l/ Highland Single Malt Scotch Whisky

Παλαιωμένο σε τρία διαφορετικά βαρέλια, σε έναν πολύπλοκο συνδυασμό ευρωπαϊκών και αμερικανικών δρύινων βαρελιών Sherry και αμερικανικών δρύινων Bourbon.
€ 99,00 με ΦΠΑ

The Macallan Cask Strength 10 Υear Old 0.33l/ Highland Single Malt Scotch Whisky

Μεστό 10χρονο cask strength, τώρα πια εκτός παραγωγής.
€ 120,00 με ΦΠΑ

The Macallan Elegancia 12 Year Old Single Malt Scotch 0.33l/ Highland Single Malt Scotch Whisky

Εξαιρετικό single malt, από τα καλύτερα 12χρονα που κυκλοφορούν.
€ 99,00 με ΦΠΑ

Glenmorangie 18 Year Old Extremely Rare 0.7l 43% vol.

Εξαιρετικό, τολμηρό κρεμώδες 18χρονο Highlander, ωριμασμένο για 15 χρόνια σε βαρέλια που παλαιότερα περιείχαν Bourbon και στη συνέχεια για 3 χρόνια σε βαρέλια Oloroso Sherry.
€ 95,00 με ΦΠΑ

Glenmorangie Artisan Cask

Πολύτιμο dram, παλαιωμένο σε νέα αμερικανικά δρύινα βαρέλια.
€ 65,00 με ΦΠΑ

Glenmorangie Lasanta 12 Υear Old/ Sherry Cask Finish

Το Lasanta ωρίμασε για 10 χρόνια σε βαρέλια αμερικανικής λευκής δρυός που φιλοξενούσαν Bourbon, και έπειτα για άλλα 2 χρόνια σε ισπανικά βαρέλια Oloroso και Pedro Ximenez Sherry από το Jerez.
€ 53,50 με ΦΠΑ

Glenmorangie Nectar D' Or 12 Year Old 0.7l 46% vol.

Κομψή μύτη με τόνους σταφυλιού και μελιού, γεύση με αρώματα Sauternes, κανέλας, γλυκών δημητριακών και βανίλιας, ελαφρώς πικάντικη και μέσης διάρκειας επίγευση με πινελιές δημητριακών, καραμέλας βουτύρου και βανίλιας. Ιδανικά σερβίρεται σκέτο.
€ 58,70 με ΦΠΑ

Glenmorangie Quinta Ruban 12 Year Old/ Extra Matured in Port Casks

Το Quinta Ruban, τo πιο σκουρόχρωμο και εντονότερο dram της γκάμας extra παλαιωμένων ουίσκι της Glenmorangie, ωρίμασε για 10 χρόνια σε βαρέλια αμερικανικής λευκής δρυός και κατόπιν μεταφέρθηκε για άλλα δύο σε επιλεγμένα πορτογαλικά βαρέλια Ruby Port.
€ 56,50 με ΦΠΑ