Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα - Κυριακή 10:00 - 23:00
Στην κυκλοφορία από το 1888, το Μεταξά είναι τελείως διαφορετικό από κάθε άλλο σκούρο ποτό. Σταφύλια από Σαββατιανό, Σουλτανίνα και Μαύρη Κορινθιακή ξηραίνονται στον ήλιο και ζυμώνονται για την παραγωγή ενός είδους οινικής βάσης, η οποία κατόπιν αποστάζεται δυο φορές και αφήνεται να ξεκουραστεί σε δρύινα βαρέλια Limousin. Επειτα το μπράντι αναμειγνύεται με ελληνικό Μοσχάτο μαζί με μια έγχυση πολυποίκιλων βοτάνων και ροδοπέταλου. Το blend αφήνεται ξανά να παλαιωθεί για τουλάχιστον 6 μήνες.