Με παλαίωση 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και 4 μήνες σε φιάλες, διακρίνεται για το χαρακτήρα κόκκινων φρούτων και τις μεταξένιες τανίνες που ισορροπούν αρμονικά. Σερβίρεται στους 16-18 °C.
Κλασική ερυθρή οινοποίηση διάρκειας 6 ημερών. Ωριμασμένο με τρεις διαφορετικές τεχνικές για 12 μήνες, 40% σε δρύινα γαλλικά βαρέλια των 225 λίτρων, 30% σε δεξαμενή και 30% σε δρύινο γαλλικό βαρέλι των τεσσάρων τόνων. Εχει αποσπάσει ασημένιο μετάλλιο στον 10ο και τον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης το 2010 και το 2011 αντίστοιχα.
Βραβευμένο με αργυρό μετάλλιο (ΟΙΝΟΤΗΙΚΙ 2011), διακρίνεται για την πολυπλοκότητα και το γοητευτικό τελείωμά του. Με νότες βανίλιας και μαλακές τανίνες, συνοδεύει καλύτερα ψητά, μαγειρευτά, κρεατικά και κίτρινα τυριά.
Το Μοσχούδι είναι το μικρόρραγο Μοσχάτο Ρίου Πατρών.
Εδώ συνδυάζεται με το δυναμικό Ασύρτικο (και τα δύο καλλιεργούνται στον ιδιόκτητο ορεινό αμπελώνα στα Σοφιανά Κορινθίας) και μαζί δίνουν ένα κρασί που ξεχωρίζει για το πλούσιο άρωμα του, τόσο στη μύτη όσο και στο στόμα, αλλά και την πολύ ωραία επίγευση. Συνοδεύει φρούτα, λευκά κρέατα, ψάρι και όστρακα στους 9-11 °C.