Παλαιωμένη πάνω από 2 χρόνια σε δρύινα βαρέλια που περιείχαν σκοτσέζικο ουίσκι και Bourbon, η Claro φιλτραρίστηκε για να απομακρυνθεί το μεγαλύτερο μέρος του χρώματος που προκλήθηκε από την παλαίωση.
Το 1796 αναφέρεται στο έτος ίδρυσης της Hacienda Santa Teresa. Το Santa Teresa πρωτοκυκλοφόρησε το 1996 για να εορταστούν τα 200στά γενέθλια του οίκου και έχει αποσπάσει χρυσό μετάλλιο στο International Cane Spirits Festival 2007. Από τη Βενεζουέλα και παλαιωμένο με το σύστημα solera, είναι blend ρουμιών άνω των 15 ετών και μετά το blending παλαιώνει για άλλον έναν χρόνο σε βαρέλια Bourbon.