Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα - Κυριακή 10:00 - 23:00

Speyside

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

BenRiach Authenticus 21 Year Old 46% vol.

Σε παραγωγή αυστηρά περιορισμένη σε μονάχα 4.800 φιάλες ετησίως και εμφιαλωμένο στους 46% vol., δεν παράγεται πια και έχει αντικατασταθεί από το 25χρονο Authenticus. Πολύτιμο και σπάνιο.
€ 0,00 με ΦΠΑ

BenRiach Curiositas 10 Year Old 40% vol.

Μεταξύ του χωριού Rothes και της πόλης Elgin, στη Βορειοανατολική Σκοτία στην κοιλάδα Spey και χτισμένο από τον John Duff το 1898, το αποστακτήριο BenRiach φημίζεται για τις εξαιρετικές προτάσεις του. Το Curiositas είναι μια μοναδική, φρέσκια και τυρφώδης έκφραση λόγω της χρήσης εξαιρετικά τυρφώδους malt στην παραγωγή του. Μια στάλα καθαρό νερό θα ξεκλειδώσει την καρδιά αυτού του Speysider.
€ 44,00 με ΦΠΑ

Cardhu 12 Year Old 40% vol.

Ισορροπημένο και ώριμο, εξαιρετικά ευκολόπιοτο και απολαυστικό Speysider. Οι λάτρεις των σκοτσέζικων blended μπορούν κάλλιστα να περάσουν στο χώρο του single malt με αυτή την πολύ αρωματική πρόταση.
€ 36,30 με ΦΠΑ

Cardhu 15 Year Old 40% vol.

Βρείτε λίγη υπομονή κι αφήστε το στο ποτήρι για 15 λεπτά! Εξαιρετικά ευχάριστο, με πικάντικη μύτη γεμάτη φρουτώδεις νότες και τόνους βανίλιας και τροπικών φρούτων. Πικάντικο, γλυκό στόμα με γεύσεις καραμέλας βουτύρου και σοκολάτας, επίγευση μέσης διάρκειας με αδιόρατα ίχνη καπνού.
€ 0,00 με ΦΠΑ

Cardhu 18 Year Old 40% vol.

Διατιθέμενο σε περιορισμένες ποσότητες, το 18χρονο Cardhu έχει εξαιρετική δομή, πλούσιο φρουτώδες προφίλ και πολυτελή φινέτσα.
€ 85,00 με ΦΠΑ

Cardhu Amber Rock 40% vol.

Γλυκιά μύτη με φρέσκο αχλάδι και λίτσι σε τέλεια ισορροπία με τόνους γλυκού μανταρινιού, εσπεριδοειδών, toffee, μελιού, αρωματικής βανίλιας, μήλου, λευκής σοκολάτας και αμύγδαλου. Ζωηρή και γλυκιά γεύση με αχλάδι, μήλο και πινελιές βαλανιδιάς, πολύ μεγάλης διάρκειας και πικάντικη επίγευση με νότες κακάο και σκούρας σοκολάτας.
€ 38,30 με ΦΠΑ

Cardhu Gold Reserve 40% vol.

Μύτη με νότες μήλου, σοκολάτας γάλακτος, πορτοκαλόφλουδας και toffee. Εξαίρετο στόμα με μήλο, μαύρη ζάχαρη, κακάο και καπνό. Πικάντικη και ζεστή επίγευση.
€ 36,90 με ΦΠΑ

Cardhu Special Cask Reserve 40% vol.

Οι λάτρεις του 12χρονου Cardhu θα προχωρήσουν ακόμα βαθύτερα με το σπάνιο και διαθέσιμο σε πολύ περιορισμένες ποσότητες Special Cask Reserve, μια εμφιάλωση από προσεκτικά επιλεγμένα πολύ παλιά δρύινα βαρέλια αλλά και νεότερα. Το αποτέλεσμα είναι πως κάθε φιάλη διατηρεί τα στοιχεία του πλούσιου χαρακτήρα του Cardhu και ένα μοναδικό βάθος αρωμάτων και γεύσης.
€ 0,00 με ΦΠΑ

Balvenie 17 Year Old New Wood 0.7l 40% vol./ Limited Release

Κέρδισε ένα χρυσό μετάλλιο στο International Spirits Challenge 2006 και δεν είναι απλώς μια one off εμφιάλωση του Balvenie, αλλά και πολύ σπάνιο.
€ 0,00 με ΦΠΑ