Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα - Κυριακή 10:00 - 23:00

Speyside

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Cragganmore 12 Year Old 0.7l 40% vol.

Χρώμα πορτοκαλόχρυσο, γλυκιά μύτη με πινελιές τύρφης και καραμέλας, γευστική παλέτα με διακριτές στρώσεις φουντουκιού και σοκολάτας γάλακτος. Ομαλή επίγευση με νότες μελιού, δρυός και φουντουκιού.
€ 45,00 με ΦΠΑ

Cragganmore Distillers Edition 40% vol.

Δημιουργημένο με το σκληρό νερό του Graggan Burn, το φρουτώδες και πλούσιο Distillers Edition έχει βυνώδη χαρακτήρα άριστα ισορροπημένο με πινελιές κρασιού Port και νότες σοκολάτας και σμέουρων. Ατέλειωτη και ξηρή επίγευση.
€ 0,00 με ΦΠΑ

Glenfiddich 40 Υear Οld 0.7l

Μία από τις 600 φιάλες που έχουν μείνει στην ιστορία,εξαιρετικά σπάνιο και εκτός παραγωγής. Εμπνευσμένη επιλογή βαρελιών και ανάμειξης, εξαιρετικά ασυνήθιστη για Speyside.
€ 4500,00 με ΦΠΑ

Glenfiddich 12 Year Old 0.7l

Αυτό το κλασικό Speyside από την Glenfiddich ήταν ο νικητής του χρυσού μεταλλίου το 2007 στο International Wine & Spirit Competition.
€ 32,80 με ΦΠΑ

Glenfiddich 12 Year Old 20cl

Το Speysider της Glenfiddich απέσπασε το χρυσό μετάλλιο το 2007 στο International Wine & Spirit Competition.
€ 0,00 με ΦΠΑ

Glenfiddich 15 Year Old Solera 20cl 40% vol.

Εξαίρετο single malt με ζεστή, ζωηρή γευστική παλέτα, παλαιωμένο σε ευρωπαϊκά, αμερικανικά και νέα αμερικανικά δρύινα βαρέλια ώστε να απελευθερωθούν οι γευστικές νότες των παρθένων βαρελιών. Επειτα το ουίσκι ωριμάζει με το μοναδικό σύστημα παλαίωσης Solera του οίκου και μεταφέρεται σε πορτουγκέζικες βαρέλες.
€ 15,00 με ΦΠΑ

Glenfiddich 18 Year Old 20cl 40% vol.

Ωριμασμένο σε εκλεκτά ισπανικά Oloroso και αμερικανικά δρύινα βαρέλια. Κάθε παρτίδα φέρει ξεχωριστή αρίθμηση, παρακολουθείται προσεκτικά και φημίζεται για τη μοναδική σταθερότητα και το χαρακτήρα της, που οφείλονται στην έντονη περίοδο παντρέματος και στο ξεχωριστό φινίρισμα του 18χρονου single malt.
€ 0,00 με ΦΠΑ

Glenfiddich 30 Year Old 0.7l

Το διαμάντι του Speyside έχει τιμηθεί με χρυσό βραβείο το 2013 και ασημένιο το 2005 από το International Wine & Spirits Competition.
€ 990,00 με ΦΠΑ

Tamdhu 18 Year Old 0.7l 43% vol.

Speysider με καθαρή, ανάλαφρη μύτη με νότες αλεσμένου σιταριού και βοτάνων και γευστική παλέτα με τόνους ελαιωδών ξηρών καρπών, μελιού ακακίας και κριθαριού. Επίγευση μέσης διάρκειας με νύξεις δρυός.
€ 99,00 με ΦΠΑ

The Balvenie Master's Selection (10 Year Old + 12 Year Old + 25 Year Old) 3 x 20cl

Αληθινά μια πρόταση Master’s Selection. Το εκτός παραγωγής 10χρονο single malt δημιουργήθηκε από τον David Stewart, Malt Master του οίκου, από έναν συνδυασμό δύο single malts του αποστακτηρίου –ένα παλαιωμένο σε βαρέλια Bourbon, και ένα ωριμασμένο σε βαρέλια Sherry. Οσον αφορά στο 12χρονο single malt Balvenie Doublewood, υπενθυμίζουμε ότι κατά την περίοδο της ωρίμανσής του μεταφέρεται από τα παραδοσιακά δρύινα βαρέλια ουίσκι σε νέα βαρέλια Sherry ευρωπαϊκής δρυός. Τα παραδοσιακά βαρέλια το απαλύνουν και ταυτοχρόνως του προσθέτουν το χαρακτήρα που το καθιστούν μοναδικό, ενώ τα βαρέλια Sherry χαρίζουν το βάθος και την πληρότητα της εξαιρετικής γεύσης του. Η πρόταση ολοκληρώνεται με το 25χρονο Balvenie Single Cask, το οποίο ωρίμασε σε δρύινα βαρέλια για 15 χρόνια και κατόπιν παρέμεινε για άλλη μία δεκαετία στις αποθήκες του αποστακτηρίου. Κάθε βαρέλι διαμόρφωσε μία περιορισμένη έκδοση έως 250 αριθμημένες φιάλες.
€ 0,00 με ΦΠΑ