Ενας Maestro Tequilero επιβλέπει τις διαδικασίες διπλής ζύμωσης, διπλής απόσταξης και προσεκτικής ωρίμανσης του αποστάγματος από 100% μπλε αγαύη του οίκου σε μικρά παρθένα δρύινα βαρέλια.
Παλαιωμένη για τουλάχιστον 30 μήνες σε βαρέλια αμερικανικής λευκής δρυός, η Don Julio 1942 Añejo δημιουργήθηκε για να τιμηθεί η χρονιά κατά την οποία ο Don Julio González άρχισε να παράγει την τεκίλα του.
Ποιοτική blanco από την καλύτερη άγρια αγαύη, δημιουργημένη με παραδοσιακές διαδικασίες απόσταξης, η Don Julio Blanco είναι η βάση από την οποία προέρχονται όλες οι τεκίλες του οίκου.
Με ασυνήθιστο, όμορφο σκούρο χρώμα καραμέλας και μύτη με νότες καπνού και βαλανιδιάς και μια υποψία καραμέλας. Πολύπλοκη γεύση με αγαύη και ίχνη σοκολάτας και βανίλιας.
Οι master distillers στο La Rojeña δημιουργούν αυτό το μοναδικό και ισορροπημένο blend για να αναδείξουν τους τόνους αγαύης, καραμέλας και φρέσκων βοτάνων που περιλαμβάνονται στο γευστικό προφίλ του.
Μεξικανική τεκίλα από 100% μπλε αγαύη, εμφιαλωμένη στο Jalisco. Το όνομά της προέρχεται από τη χρονιά όπου για πρώτη φορά η τεκίλα άρχισε να ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια.