Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα - Κυριακή 10:00 - 23:00

Βερμούτ / Απεριτίφ

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Aperol Aperitivo 0.7l 11% vol.

Δημιουργήθηκε το 1919 στην Πάντοβα και αρχικά παραγόταν από την εταιρεία Barbieri. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία μετά τον Β' Π.Π. Σήμερα παράγεται από την εταιρεία Campari.
€ 13,90 με ΦΠΑ

Campari Bitter 1.0l 25% vol./ Italian apéritif

Απόσταγμα βοτάνων, αρωματικών φυτών και φρούτων με αλκοόλ και νερό, είναι κορυφαίο απεριτίφ και βασικό συστατικό πολλών αγαπημένων cocktails.
€ 0,00 με ΦΠΑ

Lillet Blanc 0.75l/ Aperitif from France

Φίνο γαλλικό κρασί απεριτίφ, μείγμα κατά 85% μπορντολέζικων Sauvignon Blanc, Semillon και Muscadelle και κατά 15% από λικέρ κυρίως εσπεριδοειδών, από φλούδες γλυκών ισπανικών και μαροκινών πορτοκαλιών και φλούδες πικρών πορτοκαλιών από την Αϊτή. Το Lillet Blanc ανασυντέθηκε το 1987, προκειμένου να μειωθεί η περιεκτικότητά του σε ζάχαρη και πικρά συστατικά, με τη συνδρομή του Ινστιτούτου Οινολογίας του Πανεπιστημίου Bordeaux Segalen.
€ 12,50 με ΦΠΑ

Martini Extra Dry Vermouth 1.0l

Παρουσιασμένο την Πρωτοχρονιά του 1900, το Martini Extra Dry ενσωματώνει τη συνηθισμένη βάση λευκού κρασιού και τα φυτικά συστατικά του Martini αλλά έχει πολύ μειωμένο ποσοστό ζάχαρης, με αποτέλεσμα ένα dry μα όχι πικρό βερμούτ. Το Martini Extra Dry σερβίρεται καλύτερα παγωμένο, και βεβαίως είναι ένα από τα δύο βασικά συστατικά του Dry Martini, ενός cocktail από τα διασημότερα στον κόσμο.
€ 10,40 με ΦΠΑ