Από τον ορεινό αμπελώνα στα Σοφιανά Κορινθίας, ένα blend από Sauvignon Blanc και Ασύρτικο που εμφιαλώθηκε αφιλτράριστο, προκειμένου να διατηρήσει όλη τη γεύση και το άρωμά του. Παλαιώνει σε δρύινα γαλλικά βαρέλια και πίνεται στους 11-13 °C, συνοδεύοντας κρεατικά στη σχάρα.
Το Μοσχούδι είναι το μικρόρραγο Μοσχάτο Ρίου Πατρών.
Εδώ συνδυάζεται με το δυναμικό Ασύρτικο (και τα δύο καλλιεργούνται στον ιδιόκτητο ορεινό αμπελώνα στα Σοφιανά Κορινθίας) και μαζί δίνουν ένα κρασί που ξεχωρίζει για το πλούσιο άρωμα του, τόσο στη μύτη όσο και στο στόμα, αλλά και την πολύ ωραία επίγευση. Συνοδεύει φρούτα, λευκά κρέατα, ψάρι και όστρακα στους 9-11 °C.
Οι αμπελώνες της οικογένειας Σαμαρτζή στην Κοιλάδα των 9 Μουσών, στις πλαγιές του Ελικώνα, ανάμεσα στις παλιές ροές των αρχαίων ποταμών Περμησσού και Ολμειού, χαρίζουν την πρώτη ύλη για το "Δύο Ποτάμια".
Το χρυσοπράσινο χρώμα του και τα αρώματα ροδάκινου, αγριολούλουδων και φύλλων λεμονιάς ξεπροβάλλουν διακριτικά. Στο στόμα χαρακτηρίζεται από τον άψογο συνδυασμό οξύτητας και αλκοόλης. Μεστό, με πολύ καλή ισορροπία και μακρύ τελείωμα που αφήνει τη διακριτική νότα του βαρελιού.