Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα - Κυριακή 10:00 - 23:00

Λευκός

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Παπαργυρίου Unfiltered

Από τον ορεινό αμπελώνα στα Σοφιανά Κορινθίας, ένα blend από Sauvignon Blanc και Ασύρτικο που εμφιαλώθηκε αφιλτράριστο, προκειμένου να διατηρήσει όλη τη γεύση και το άρωμά του. Παλαιώνει σε δρύινα γαλλικά βαρέλια και πίνεται στους 11-13 °C, συνοδεύοντας κρεατικά στη σχάρα.
€ 0,00 με ΦΠΑ

Παπαργυρίου Μοσχούδι- Ασύρτικο

Το Μοσχούδι είναι το μικρόρραγο Μοσχάτο Ρίου Πατρών. Εδώ συνδυάζεται με το δυναμικό Ασύρτικο (και τα δύο καλλιεργούνται στον ιδιόκτητο ορεινό αμπελώνα στα Σοφιανά Κορινθίας) και μαζί δίνουν ένα κρασί που ξεχωρίζει για το πλούσιο άρωμα του, τόσο στη μύτη όσο και στο στόμα, αλλά και την πολύ ωραία επίγευση. Συνοδεύει φρούτα, λευκά κρέατα, ψάρι και όστρακα στους 9-11 °C.
€ 11,00 με ΦΠΑ

Σαμαρτζή Δύο Ποτάμια Λευκός

Οι αμπελώνες της οικογένειας Σαμαρτζή στην Κοιλάδα των 9 Μουσών, στις πλαγιές του Ελικώνα, ανάμεσα στις παλιές ροές των αρχαίων ποταμών Περμησσού και Ολμειού, χαρίζουν την πρώτη ύλη για το "Δύο Ποτάμια".
€ 6,80 με ΦΠΑ € 6,50 με ΦΠΑ

Αμπελόεις Φωλιά Chardonnay

Σύνθετη αρωματική παλέτα εσπεριδοειδών και τροπικού φρούτου, ισορροπημένο και ζωηρό σώμα.
€ 10,00 με ΦΠΑ

Λαντίδη Chardonnay

Το χρυσοπράσινο χρώμα του και τα αρώματα ροδάκινου, αγριολούλουδων και φύλλων λεμονιάς ξεπροβάλλουν διακριτικά. Στο στόμα χαρακτηρίζεται από τον άψογο συνδυασμό οξύτητας και αλκοόλης. Μεστό, με πολύ καλή ισορροπία και μακρύ τελείωμα που αφήνει τη διακριτική νότα του βαρελιού.
€ 10,00 με ΦΠΑ

Λαντίδη Μοσχοφίλερο

Κρασί με χαρακτηριστική φρεσκάδα και έντονη οξύτητα. Διακριτά αρώματα εσπεριδοειδών, τριαντάφυλλου, μέντας και λεμονιού.
€ 8,50 με ΦΠΑ