Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα - Κυριακή 10:00 - 23:00

ΟΙΝΟΣ

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Veuve Cliquot Brut Magnum

€ 99,90 με ΦΠΑ

Veuve Cliquot Demi Sec

€ 47,50 με ΦΠΑ

Veuve Cliquot Rose

€ 57,50 με ΦΠΑ

Αμπελόεις Gold 2011

Με παλαίωση 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και 4 μήνες σε φιάλες, διακρίνεται για το χαρακτήρα κόκκινων φρούτων και τις μεταξένιες τανίνες που ισορροπούν αρμονικά. Σερβίρεται στους 16-18 °C.
€ 14,50 με ΦΠΑ

Παπαϊωάννου Terroir

Συμπυκνωμένα και πυκνά αρώματα κόκκινων φρούτων ενισχυμένα από αρώματα σοκολάτας, μοσχοκάρυδου και βανίλιας. Σώμα πολύ γεμάτο, γλυκές τανίνες και επίγευση που διαρκεί.
€ 59,50 με ΦΠΑ

Παπαργυρίου Rosas Amat

Βασίζεται στις ελληνικές ποικιλίες Αγιωργίτικο και Μαυροδάφνη. Εντονα φρουτώδες, με ωραίο ανοικτό ροζ χρώμα. Γεμάτο στόμα με μακρά, ευχάριστη επίγευση. Πίνεται στους 10-12 °C, μαζί με παραδοσιακά ελληνικά πιάτα (π.χ. λαδερά), αλλά και με κρέας σε ένα καλοκαιρινό τραπέζι (αντί για ένα βαρύ κόκκινο).
€ 10,00 με ΦΠΑ € 9,00 με ΦΠΑ

Παπαργυρίου Unfiltered

Από τον ορεινό αμπελώνα στα Σοφιανά Κορινθίας, ένα blend από Sauvignon Blanc και Ασύρτικο που εμφιαλώθηκε αφιλτράριστο, προκειμένου να διατηρήσει όλη τη γεύση και το άρωμά του. Παλαιώνει σε δρύινα γαλλικά βαρέλια και πίνεται στους 11-13 °C, συνοδεύοντας κρεατικά στη σχάρα.
€ 13,50 με ΦΠΑ

Παπαργυρίου Αγιωργίτικο

Με βαθυκόκκινο χρώμα, έχει ως βάση το Αγιωργίτικο. Ωρίμασε 16 μήνες σε δρύινα βαρέλια barrique και χαρακτηρίζεται από πλούσιο σώμα, βελούδινη γεύση και θαυμάσιο άρωμα κόκκινων φρούτων. Πίνεται στους 16-17 °C συνοδεύοντας κόκκινο κρέας ή ζυμαρικά.
€ 8,00 με ΦΠΑ

Παπαργυρίου Μοσχούδι- Ασύρτικο

Το Μοσχούδι είναι το μικρόρραγο Μοσχάτο Ρίου Πατρών. Εδώ συνδυάζεται με το δυναμικό Ασύρτικο (και τα δύο καλλιεργούνται στον ιδιόκτητο ορεινό αμπελώνα στα Σοφιανά Κορινθίας) και μαζί δίνουν ένα κρασί που ξεχωρίζει για το πλούσιο άρωμα του, τόσο στη μύτη όσο και στο στόμα, αλλά και την πολύ ωραία επίγευση. Συνοδεύει φρούτα, λευκά κρέατα, ψάρι και όστρακα στους 9-11 °C.
€ 11,00 με ΦΠΑ

Σαμαρτζή Δύο Ποτάμια Λευκός

Οι αμπελώνες της οικογένειας Σαμαρτζή στην Κοιλάδα των 9 Μουσών, στις πλαγιές του Ελικώνα, ανάμεσα στις παλιές ροές των αρχαίων ποταμών Περμησσού και Ολμειού, χαρίζουν την πρώτη ύλη για το "Δύο Ποτάμια".
€ 6,80 με ΦΠΑ € 6,50 με ΦΠΑ

Σαμαρτζή Δύο Ποτάμια Ροζέ

Grenache Rouge μονοποικιλιακός από ένα αμπελοτόπι.
€ 8,00 με ΦΠΑ € 7,20 με ΦΠΑ

Martini Asti

Ελαφρύ, με απίστευτα φρουτώδη γεύση. Πλούσια και λεπτή αρωματική αρμονία, άρωμα και γεύση με νότες αχλαδιού, πράσινου μήλου και ροδάκινου.
€ 12,00 με ΦΠΑ € 10,00 με ΦΠΑ